Techniview

Portfolio van Sefanja

Radio Bloemendaal: Gospelprogramma Surprise met Sefanja Jongkind

Al sinds 2008 is Sefanja Jongkind actief voor Radio Bloemendaal. Daarvoor luisterde hij al naar de zender. Tot zijn spijt was hij toen te jong om vrijwilliger te worden. Na een aantal jaren wachten mocht hij op zijn 16de eindelijk aan de slag als technicus. Vanaf 2011 ging hij ook het gospelprogramma Surprise presenteren.

BELUISTER SURPRISE

Surprise

Surprise is speciaal bedoeld voor jongeren. Er wordt allerlei gospelmuziek gedraaid en die muziek spreekt Sefanja aan, niet alleen als genre, maar ook wat betreft de inhoud. De muziek gaat over thema’s uit het leven en het geloof. Inmiddels heeft hij al honderden afleveringen van Surprise gemaakt. Hij ziet dit programma als een mooie manier om het geloof naar jongeren te brengen. Het leukste aan Surprise vindt hij dat het zich onderscheidt van de andere programma’s bij Radio Bloemendaal als een uniek programma met een eigen geluid.

Over Sefanja

Sefanja, die in 1991 is geboren, heeft altijd al interesse gehad voor het maken van radioprogramma’s. Het is niet alleen meer een hobby van hem, maar nu ook zijn werk na de opleiding aan de Christelijke Hogeschool Windesheim. Als journalist verzorgt hij zowel radio- als televisiereportages en vindt hij het geweldig om steeds weer iets nieuws te creëren en mensen te informeren of te entertainen.

Info bij Radio Bloemendaal

Meer radio

BELUISTER SURPRISE van 4 maart 2018 BELUISTER SURPRISE van 14 mei 2017 BELUISTER SURPRISE van 20 december 2015